Om forfatteren.

Jeg er 50 år, uddannet cand.theol fra Århus universitet og har bifag i Religion. Jeg har været sognepræst i 7 år i et lille landsogn i Sønderjylland, hvor jeg havde det store privilegium at leve med i menneskers store glæder og dybe sorg, og hvor jeg i det daglige var tæt på dødens virkelighed på mange forskellige måder.

 

I efteråret 2007 lavede jeg en række interviewudsendelser på P1, "Mennesker og tro", om bl.a. sorg, en pilgrimsrejse med Jomfru Maria, udbrændthed, levende gudstjeneste og en katolsk psykolog. I 2007 oversatte jeg den engelske ærkebiskop, Rowan Williams', bog om ørkenfædrene "Stilhed og honningkager" til dansk, den er udkommet på forlaget Alfa. Jeg holder foredrag i hele landet med udgangspunkt i bl.a. emnerne i "Døden nær", samt i min kommende bog, "Den fortrolige død - at besinde sig på sin dødelighed", der er udkommet på forlaget i Alfa d. 4. oktober 2012.

 

Jeg er gift med Steen Aksglæde og er mor til seks sønner i alderen 6 til 24 år. Se hvad jeg ellers beskæftiger mig med på www.eksistensformidling.dk og www.livsceremonier.dk